Korduma Kippuvad Küsimused (KKK) – ITmaailm.ee foorumi uuendus XenForo platvormile
1. Mis juhtub minu kasutajakontoga pärast uuendust?
Kõik kasutajakontod kantakse automaatselt üle uuele platvormile. Kontoandmed, postitused ja privaatsõnumid säilivad.
2. Kas ma pean oma parooli muutma?
Kui teie tavapärane sisselogimine ei õnnestu, kasutage "Unustasin parooli" linki, et oma konto taastada. Soovitame turvalisuse huvides peale esmast sisselogimist parooli uuendada.
3. Kas kõik minu postitused ja sõnumid säilivad?
Jah, kogu foorumi sisu – sealhulgas teemad, vastused ja privaatsõnumid – kantakse üle.
4. Kas foorumi välimus muutub?
Jah, XenForo pakub moodsamat ja mobiilisõbralikumat kujundust. Alguses võib uus välimus tunduda erinev, kuid kõik olulised funktsioonid jäävad alles.
5. Mida teha, kui leian vea või midagi ei tööta?
Palun andke sellest teada spetsiaalses teemas "Üleminek XenForo platvormile - tagasiside". Märgake ka, et esimestel nädalatel võivad esineda pisemad tõrked, mida lahendame jooksvalt.
6. Kas kõik varasemad lingid töötavad edasi?
Püüame säilitada võimalikult palju vanu linke. Mõned aadressid võivad siiski muutuda, kuid suuname peamised URL-id ümber õigesse kohta.
7. Kas minu profiilipilt ja allkiri säilivad?
Profiilipildid ja allkirjad kantakse üle. Mõnel juhul võib vaja olla pilti uuesti üles laadida, kui failiformaadid ei ühildu.
8. Kas XenForol on uusi funktsioone, mida varem polnud?
Jah! Näiteks parem reaalajas teavituste süsteem, kiirem otsing, mobiilisõbralikum kasutajaliides ja palju muud. Tutvustame uusi võimalusi ka eraldi postitustes.
9. Kuidas ma saan oma profiili kohandada uues foorumis?
Pärast sisselogimist klõpsake oma kasutajanime peale ja valige "Profiil", kus saate muuta kõiki oma seadeid ja eelistusi.